Concurenții de la „America Express” au ajuns în Mijlocul Lumii. Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea

,

Posted by

Concurenții de la „America Express” au ajuns în Mijlocul Lumii. Alexia și Aris Eram au câștigat imunitatea

Ieri seară, la „America Express”, Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mare a celei de-a patra etape, iar alte trei echipe s-au bucurat, în cursa următoare, de calificarea la amuletă: Giulia și Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, dar și Romică și Cătălin Țociu. Ei sunt concurenții care se vor înfrunta în această seară într-un joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Urmează o întrecere epuizantă, desfășurată într-un loc simbolic pentru competiția de pe Drumul Soarelui: este vorba despre Templul Soarelui din Mijlocul Lumii.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Aris și Alexia Eram au câștigat imunitatea mare a celei de-a patra etape „America Express”

Ediția de aseară „America Express” a adus victoria echipei Aris și Alexia Eram în lupta pentru imunitatea mare a etapei. Tot ieri s-au bucurat de calificarea la amuletă Giulia și Vlad Huidu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, dar și Romică și Cătălin Țociu, după o cursă încheiată chiar în fața monumentului care marchează Mijlocul Lumii din Ecuador. Acestea sunt echipele care se vor înfrunta diseară într-un joc de amuletă ce le va testa rezistența fizică. 

Recomandări

BREAKING NEWS. Reacția Guvernului Ucrainei după dezvăluirile Libertatea despre manualele de „limbă moldovenească”: „Am oprit orice tipărire suplimentară a acestor manuale”. Promit că vor înlocui vechile manuale

Întrecerea se va desfășura tot pe latitudinea zero, într-un loc magnific, încărcat de energia zeităților solare la care s-au închinat de secole indigenii din Ecuador: Templul Soarelui din Mijlocul Lumii. Spațiul este creat de un apreciat artist ecuadorian, Ortega Maila, cunoscut pentru sculpturile sale, dar și pentru faptul că pictează direct cu mâinile.

În calmul și liniștea care domnesc printre operele de artă se va da o luptă crâncenă, care-i va împinge pe concurenți să-și depășească limitele, întrucât jocul va cere efort fizic intens la peste 3000 de metri altitudine. „Eu nu prea fac sport și am o mare teamă că n-o să duc până la capăt proba. Îmi voi folosi și ultima picătură de forță ca să nu mă las, pentru că trebuie să alergăm foarte mult în acest joc”, a declarat Iuliana Pepene.

„Când am văzut ce înseamnă acest joc, am zis: «e grav»”, a comentat Romică Țociu.

Concurenții de la „America Express – Drumul Soarelui” se vor transforma în cowboy la o hacienda ecuadoriană

Tot în ediția din această seară începe cursa pentru cea de-a doua imunitate a etapei, cu o serie de probe pentru care concurenții se vor transforma în cowboy la o hacienda ecuadoriană. Aruncatul cu lasoul se va dovedi una dintre cele mai dificile probe, dar și restul misiunilor le va îngreuna drumul spre linia de sosire, unde recompensa imunității este singura care le poate garanta trecerea în următoarea etapă.

Recomandări

INTERVIU. Drumul de la rebel la resemnat. Ce spune medicul care a prevăzut decăderea Spitalului Witting din București: „Să nu ne lăsăm manipulați, asta e responsabilitatea noastră, ca români”

Cine va obține amuleta, dar și ce echipă se va bucura de cazarea la hotel sub scutul suprem al imunității telespectatorii vor afla în ediția „America Express” difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30. 

FANATIK.RO

Actrița pe care milioane de români au iubit-o a sfârșit singură, uitată de toată lumea. A bucurat pe mulți cu rolurile sale, dar puțini i-au știut povestea

Viva.ro

Ce s-a aflat despre Geo Costiniu, supranumit Alain Delon al României, la 10 ani de la moartea sa. Florin Zamfirescu a spus tot adevărul: „Asta l-a distrus…”

TVMANIA.RO

I-au prins sărutându-se, iar acum au spus adevărul. Laura Giurcanu, despre Aris Eram: „Mă face să mă simt

GSP.RO

VIDEO Povestea săriturii pe care Red Bull a considerat-o prea șocantă ca să o sponsorizeze: a sărit fără parașută de la 7.620 metri!

FANATIK.RO

Ce conține, de fapt, pateul vegetal de post vândut în supermarketuri. Foarte mulți români îl consumă, cât de periculos e

Știrileprotv.ro

A fost prins unul dintre ucigașii omului de afaceri Adrian Kreiner. Momentul în care a fost capturat | VIDEO

Unica.ro

Adela Popescu a făcut anunțul: ‘Caut haine potrivite. Am un gol în stomac de bucurie’. Reacția Danei Rogoz

Orangesport.ro

Lucian Burdujan a spus o informaţie incredibilă despre familie în faţa poliţiei! Informarea oficială a autorităţilor: “Nu doreşte”

Observatornews.ro

România, lovită de un ciclon în următoarele zile. Ninsori şi temperaturi sub zero grade

HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2023. Taurii s-ar putea să fie indispuși toată ziua, încât să îi refuze chiar și pe cei dragi, în lucruri mici, firești, de zi cu zi

Source