G4Media: Primăria Sector 3, peste 3 milioane de lei pentru propagandă în presă în doar trei luni. Cine a luat grosul banilor

,

Posted by

G4Media: Primăria Sector 3, peste 3 milioane de lei pentru propagandă în presă în doar trei luni. Cine a luat grosul banilor

16 entități media au primit peste 3 milioane de lei de la Primăria Sector 3 între lunile august și octombrie, arată o investigație G4Media. Unele sume au fost publicate, anterior, și de Europa Liberă.

Oficial, firma Algorithm Construcții S3 SRL este cea care a dat banii pentru proiectul Halei Laminor, despre care Libertatea a scris că însumează în jur de 140 de milioane de euro.

Jurnaliștii publicației citate susțin că în spatele sumelor de bani se află și creșterea vizibilității publice a primarului Robert Negoiță, unul dintre posibilii candidați ai PSD pentru Primăria Capitalei, lucru confirmat de sursele Libertatea.

Cei mai mulți bani i-au primit cele două firme din grupul Antena, Antena TV Group SA și Antena 3 SA. Facturile fără TVA încheiate cu cele două însumează puțin peste 935.000 de lei. 

În lista celor care au primit bani pentru publicitate de la Algorithm Construcții S3 SRL se numără și alte televiziuni și publicații, precum B1 TV, Adevărul, Gândul, Digi24, Evenimentul Zilei, Capital, Puterea, Național, Realitatea, Fanatik, DC News sau România TV.

Tot G4Media a scris, în septembrie, că Primăria a încheiat un acord-cadru cu o societate din subordine, Algorithm Construcții S3, de 30 de milioane de lei, aproximativ 6 milioane de euro.

Recomandări

INTERVIU. Drumul de la rebel la resemnat. Ce spune medicul care a prevăzut decăderea Spitalului Witting din București: „Să nu ne lăsăm manipulați, asta e responsabilitatea noastră, ca români”

Contractul, care se întinde pe următorii 4 ani, prevede publicitate pe multiple canale media în care să fie promovate investițiile din sectorul 3, printre care și Hala Laminor.

FANATIK.RO

Cutremurul care a distrus din temelii un oraș din România: “Panica a fost de nedescris”

Viva.ro

Ce s-a aflat despre Geo Costiniu, supranumit Alain Delon al României, la 10 ani de la moartea sa. Florin Zamfirescu a spus tot adevărul: „Asta l-a distrus…”

TVMANIA.RO

Dani Oțil, discurs acid despre rivalitatea dintre Antena 1 și Pro TV. „Acum copiii Andreei Esca sunt…

GSP.RO

VIDEO Povestea săriturii pe care Red Bull a considerat-o prea șocantă ca să o sponsorizeze: a sărit fără parașută de la 7.620 metri!

FANATIK.RO

Acesta este locul în care a fost ucis Sfântul Petru. Milioane de oameni trec pe aici fără să știe asta

Știrileprotv.ro

Au fost identificați cei trei bărbați care l-au omorât și jefuit pe omul de afaceri din Sibiu

Unica.ro

‘Cred că am făcut 10 atacuri de panică’. Ce a pățit Alexia Eram în avion, în timpul zborului

Orangesport.ro

Lucian Burdujan a spus o informaţie incredibilă despre familie în faţa poliţiei! Informarea oficială a autorităţilor: “Nu doreşte”

Observatornews.ro

Accident mortal în Neamț, live pe internet. Ultimele secunde înainte de tragedie şi momentul impactului au fost transmise pe o reţea de socializare

HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2023. Taurii s-ar putea să fie indispuși toată ziua, încât să îi refuze chiar și pe cei dragi, în lucruri mici, firești, de zi cu zi

Source