Un bărbat lovit pe trecere, lăsat să zacă pe asfalt, de doi polițiști, în fața sediului din Codlea. „E posibil aşa ceva? Ia uitaţi-vă la el!”

,

Posted by

Un bărbat lovit pe trecere, lăsat să zacă pe asfalt, de doi polițiști, în fața sediului din Codlea. „E posibil aşa ceva? Ia uitaţi-vă la el!”

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, care a suferit răni grave, a fost lăsat să zacă pe asfat în ploaie, spun martorii, fără ca polițiștii să îi acorde ajutor până la venirea ambulanței.

„Pulsul l-ai luat, să vezi dacă mai trăieşte, să vezi dacă respiră?”, l-a întrebat un bărbat pe unul dintre polițiști, conform unor imagini video publicate în mediul online.

„Nu i-am luat pulsul…”, a răspuns agentul.

”Păi nu? Păi de ce nu i l-ai luat mă, că eşti învăţat… că ai făcut miliţia. E posibil aşa ceva? Un om să stea… ia uitaţi-vă la el! Şi nu faceţi nimic? Băi, nimic nu faceţi? Băi, în ce ţară trăim? Dacă îl mişc vă luaţi de mine. Îl mişc eu, dom-le, să văd dacă respiră. Cum puteţi să lăsaţi aşa un om căzut de zece minute? Nu vă e ruşine?”, se mai aude bărbatul spunându-le poliţiştilor.

Anchetă internă la Poliția Brașov, în urma acuzațiilor

În urma acuzațiilor, Poliția Brașov a anunțat că a deschis o anchetă internă. „Cercetările vizează stabilirea situaţiei de fapt, identificarea unor eventuale sincope în protocolarea evenimentului, precum şi stabilirea unor mecanisme de îmbunătăţire a modului de acţiune în ceea ce priveşte intervenţia în situaţii cu caracter de urgenţă”, a precizat conducerea Poliţiei Judeţene Braşov.

Recomandări

CORESPONDENȚĂ DIN AFRICA. De la Iordache cu „altă întrebare”, la Iohannis cu „nicio întrebare”. Președintele României s-a asigurat că, la primirea care a avut loc azi la președintele din Capul Verde, presa nu va pune întrebări

De asemenea, instituția a transmis că „s-a dispus reinstruirea poliţiştilor cu privire la modul de intervenţie şi de acţiune în situaţia sesizării/producerii unor astfel de evenimente”, adăugând că poliţiştii „au obligaţia de a manifesta profesionalism şi empatie în timpul interacţiunilor cu cetăţenii, mai ales în situaţiile în care viaţa şi integritatea fizică a acestora sunt în pericol”.

Totodată, oamenii care au asistat la accident spun că ambulanța a ajuns la fața locului după 20 de minute, cu toate că în apropiere se află sediul stației locale.

Medicul Steluţa Coţiu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov a explicat, pentru Știrile Pro Tv, că echipajul a mers la locul indicat ce persoana care a sunat la 112, dar acolo nu a fost găsită nicio persoană accidentată, după care apelantul a spus că nu știe unde se află victima.

Urmărește-ne pe Google News

FANATIK.RO

Patru zodii care termină anul pe picior mare. Se anunță bunăstare pentru ele

Viva.ro

De necrezut! Ce a declarat Ramona Bădescu despre relația cu Toto Cutugno, la trei luni de la moartea lui: ”A fost la mine acasă. Părinții mei l-au cunsocut și…”. S-au sărutat pe scenă

TVMANIA.RO

Jean Gavril și-a văzut visul cu ochii! Ce surpriză i-a făcut soția lui, Bianca. „Viața noastră urmează să se schimbe”

GSP.RO

Cum a reacționat fiica lui Anghel Iordănescu după calificarea României la EURO 2024. „Toți am plâns”

FANATIK.RO

Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, sărbătoare cu cruce roșie. Lucrul pe care nu e bine deloc să-l faci pe 21 noiembrie 2023

Știrileprotv.ro

Tripleți abandonați la naștere la Baia Mare, luați în grijă de o femeie și fiica ei. ”E un sentiment de nedescris”

Unica.ro

Ce nu s-a văzut la TV! Laura Giurcanu și Aris Eram au dormit împreună la America Express

Orangesport.ro

“Mânca o tavă de şniţele la o masă”. Cristi Balaj l-a înjosit, iar Marian Iancu a explicat cum arăta, de fapt, viaţa sa: “L-am supărat cu declaraţiile mele” | EXCLUSIV

Observatornews.ro

Ultimele săptămâni cu TVA 5% la apartamente. Cât va ajunge din ianuarie unul de 110.000 euro

HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2023. Peștii trebuie să se lase în voia energiei frumoase pe care o aduce această zi, ca să poată crea momente speciale

Source